Komponenter til elektrisk minivan

2021-07-22

Sammensætningen afelektrisk minivanomfatter: elektrisk driv- og styresystem, drivkrafttransmission og andre mekaniske systemer og arbejdsanordninger til at udføre etablerede opgaver. Det elektriske drev og styresystem er kernen i elbiler, og det er også den største forskel fra køretøjer med forbrændingsmotorer. Det elektriske driv- og styresystem består af en drivmotor, en strømforsyning og en hastighedskontrolenhed til motoren. De andre enheder i elektriske køretøjer er grundlæggende de samme som dem i køretøjer med forbrændingsmotorer.

1. Transmission

Funktionen afelektrisk minivantransmissionsenheden skal overføre elmotorens drivmoment til bilens drivaksel. Når det elektriske hjultræk er vedtaget, kan de fleste dele af transmissionsenheden ofte ignoreres. Fordi elmotoren kan startes med en belastning, er koblingen på et traditionelt forbrændingsmotorkøretøj ikke nødvendig på et elektrisk køretøj.
Fordi rotationen af ​​drivmotoren kan ændres gennem kredsløbsstyring, har det elektriske køretøj ikke brug for bakgearet i forbrændingsmotorens køretøjstransmission. Når den trinløse hastighedsregulering af elmotoren er vedtaget, kan det elektriske køretøj ignorere transmissionen af ​​det traditionelle køretøj. Når du bruger elektrisk hjultræk, kan det elektriske køretøj også udelade differentialet fra det traditionelle forbrændingsmotordrevne transmissionssystem.

2. Køreanordning

Funktionen af ​​drivanordningen er at omdanne motorens drivmoment til en kraft på jorden gennem hjulene for at drive hjulene til at gå. Den har samme sammensætning som andre biler, bestående af hjul, dæk og affjedring.

3. Styreanordning

Styreenheden er sat op til at realisere bilens drejning og består af et styretøj, et rat, en styremekanisme og et rat. Styrekraften, der virker på rattet, afbøjer rattet til en vis vinkel gennem styretøjet og styremekanismen for at realisere styringen af ​​bilen. De fleste elektriske køretøjer bruger forhjulsstyring, og elektriske gaffeltrucks, der bruges i industrien, bruger ofte baghjulsstyring. Styreanordningerne i elektriske minivans omfatter mekanisk styring, hydraulisk styring og hydraulisk servostyring.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy